Bordbestilling tlf. 75 613 700

Sushi Kursus

Kom på sushikursus

Kursusdatoer

Kontakt os gerne for kommende kususdatoer.

Sådan gør vi

Vi begynder klokken 11:30 – og er færdige efter et par timer. Vi hygger os og sørger for et glas vin mens vi arbejder, prisen er kr. 550,- pr deltager. Du undervises i kunsten at rulle sushi, således prøver du at lave hosomakiruller, uramakiruller samt nigiri. Efter endt kursus får du dit hjemmelavede sushi med hjem.

Du kan tilmelde dig via SMS på 40113546 - Tilmeld dig i god tid, for at være sikker på en plads.

Teambuilding

Vi kører ud til virksomheder / foreninger og underviser i kunsten at rulle sushi. Vi medbringer alle råvarer og efter endt ”rulleri” er der sushi til alle. En virkelig morsom og god måde at ryste personalet samme på ligesom en del foreninger bruger os til dette formål. Arrangementet kræver et minimum deltager antal på 10 personer. Ring til Benedikte på tlf. 40113546 og hør priser, ledige datoer mm.

Privat sushikursus

Vi afholder flere gange årligt kurser hos b-sushi hvor du lærer en del om sushikunsten. Er I 8 personer finder gerne en lørdag eller søndag fra ca 12.- 15.00 I får indblik i kunsten at koge ris- marinere- skære fisk og rulle. Inden vi er færdige har du lavet hosomaki-uramaki og nigiri som du får med hjem hvis ikke du allerede har spist det hele Vi hygger os og sørger samtidig for et glas vin eller en japansk øl, Pris pr. kursus Kr. 550,- pr person.

Ønsker du at afholde polderabend med sushikursus har du måske mindre tid- Vi sammensætter en plan og pris til dig- ring og hør mere !