Hej alle vores kære kunder. Vi har pt. Lukket både restauranten og take away, da vi har gang i et renoveringsprojekt. Vores søde renoveringsmænd, har dog lidt svært ved at give et estimat på hvor lang tid det tager, men vi holder jer selvfølgelig opdateret hen ad vejen

+45 75 613 700

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Takeaway

Ta’ vores tapas eller sushi med hjem

Bestil på telefon  75 613 700  og mobilpay det samme-nr. 767171 -ring når du holder udenfor, så kommer vi ud til din bil. Du skal standse foran vores hvide bagdør i smedegade(lige hvor vores vinduer stopper). Du slipper for at forlade din bil, men husk at oplyse hvilken bil du holder i.( du får ikke stempler i rabatkortet udenfor huset)

Hele vores menukort er velegnet som takeaway og vi sørger for du også får pinde, wasabi, ingefær og soya med hjem.

Udover at hente sushi takeaway i restauranten, har du også mulighed for:
 
Drive in

Husk at oplyse hvor mange sæt pinde du ønsker. Hvis du IKKE ønsker wasabi eller syltet ingefær - oplys det ved bestillingen.

Når du henter din takeaway beder vi dig løfte posen med respekt for indholdet således det stadig fremstår pænt når det skal nydes i dine lokaler. Sushi skal ikke serveres koldt. Hvis du sætter det i køleskabet må du love os at tage det ud ca. 1,5 time før det skal spises således det opnår stuetemperatur. Kold ris og fisk smager af ingeting - det er synd.
Hvis du mod forventning ikke kan spise op, sætter du resterne på køl og spiser det til frokost næste dag. (Husk at tage det ud af køl 1,5 time før.)

Sushien er friskrullet når du henter det, så du kan roligt spise det næste dag.

Tilbud - kun som takeaway

kr. 106,- ENTEN

  • 4 SPEC. øl (33CL.) inkl. pant
  • 4 flasker økologik saft (25 CL.)   
  • 1 flaske kølig hvidvin
  • 2 Sapporo japanske øl af 65 cl
  • 2 Crabbies ingefær øl 

Hver gang du køber sushi for 300,- får du et stempel i dit rabatkort. Dette gælder både for sushi i restauranten samt dit take away. Rabatkortet udleveres ved første køb på mere end 300,- Spørg gerne efter et sådan hvis vi skulle glemme at udlevere et.

10 stempler, udløser gratis sushi for 300,- 

Husk derfor at medbringe dit rabatkort hver gang du besøger os. Har du endnu ikke et rabatkort så husk at bede om et. (Vi overflytter ikke stempler fra et kort til et andet)

content/rabatkort-forside-2.png

*) Køb af sushi ad libitum udløser ikke stempler i rabatkortet.

OBS: Vi opkræver et mindre gebyr/afgift på take away emballagen ligesom poseafgift på kr 4 er blevet os pålagt .

bubble