+45 75 613 700

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Menukort

Spis hos B-sushi

Vi ligger meget stor vægt på friske og gode råvarer, kvalitet, mennesker, trivsel, dyr, madspild og miljø. Dette spores gennem hele virksomheden - og det er vi meget stolte af.

Se vores menukort som PDF

Se vores drikkevarer som PDF

B-sushi er den første sushirestaurant i Jylland:) Vi slog dørene op 15/3 2007. Vi har gennem alle årene udelukkende haft store glade smiley'er fra fødevarestyrelsen, ligesom en del madanmeldere har drysset mange stjerner over os.

Mange af besætningmedlemmerne som søsatte B-Sushi er stadig i skuden - dette gælder såvel styrmanden som kaptajnen.

Ofte har vi i primetime meget travlt og der kan opstå lidt ventetid hvis mange dukker op fra gaden uden forubestilling. Vi kan ikke planlægge os ud af samtligt timer, men alle hænder i huset arbejder på højtryk for at tilfredsstille hver eneste gæst.

Såfremt du skal spise hos os er det en rigtig god ide at forudbestille hvilke forretter du ønsker samt den sushi vi skal servere for dig på det første fad (du kan naturligvis bestille igen).

Det minimerer evt. ventetid for dig, ligesom forudbestilt sushi har førsteprioritet. Vi håber rigtig mange af vores gæster vil tage imod dette tilbud med forudbestilling.

Særpris mandag, tirsdag og onsdag og torsdag

Vi har samlet nogle gode tilbud til dig. Se de lækre tilbud lige her.

bubble