Hej alle vores kære kunder. Vi har pt. Lukket både restauranten og take away, da vi har gang i et renoveringsprojekt. Vores søde renoveringsmænd, har dog lidt svært ved at give et estimat på hvor lang tid det tager, men vi holder jer selvfølgelig opdateret hen ad vejen

+45 75 613 700

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Værdier

Som jyllands ældste sushirestaurant  ( åbnet 15 marts 2007:) lægger vi stor vægt på råvarer, kvalitet, mennesker og miljø. Dette kan spores igennem hele virksomheden - og det er vi MEGET stolte af.

Fisk og skaldyr

Så vidt muligt kommer alt vores fisk og skaldyr fra certificerede grossister. Grossisterne kan have forskellige certificeringer alt efter hvilken type fisk eller skaldyr der er tale om. Men fælles for dem alle er, at de bærer certifikatet "Global standard for food safety” som også kan ses i vores restaurant.

Vores tun er fanget med stang.Således belastet havet mindst muligt, og vi sikre os at der ikke bliver fanget andet end den tun vi har bestilt. Vi er på denne måde ikke medvirkende til udnødig drab af delfiner og havskilpadder, som bliver kvalt i de traditionelle fangstnet.

Tunfangst med stang er mere bekostelig end den traditionelle fiskenet metode, men det er en pris vi gerne betaler.
Ligeledes er vores tigerrejer opdrættet uden brug af medicin og kemikalier, og er naturligvis certificeret.

Madspild

Vi smed årligt ca. 7000 stykker friskrullet sushi i skraldespanden, fordi en stor del af vores gæster bestilte mere sushi end hvad maven kunne efterkomme, når de spiste SUSHI ad libitum. Det er tæt på umuligt at undgå madspild, men vi gør alt hvad vi kan for at reducere dette så meget som muligt.

Vi arbejder med konceptet "Spis op - Eller host op" i forbindelse med vores ad libitum menuer. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at, du "hoster op" med en flad femmer for hvert stykke sushi du efterlader på din tallerken. Pengene går UBESKÅRET til lokale donationer. På denne måde får værdig trængende glæde af, det vi andre ikke kan spise.

Social bevidsthed

Vi bryster os af at være en rummelig og mangfoldig virksomhed, med plads til alle. Den dag idag- Juni 2021 har vi stadig den samme fantastiske køkkenchef som leder, og han samt Benedikte har været med hele vejen de sidste 14,5 år

Vi har et stort netværk og er meget aktive i lokalsamfundet. Dette blev der også lagt mærke til i 2016, hvor vi modtog Horsens Alliancens CSR-mærke. En pris som gives til de virksomheder, som har udvist et ekstraordinært socialt ansvar. I forlængelse af denne pris, vil vi også gerne nævne at vi har en flygtning fuldtidsansat hos os.

content/csr16.png

bubble