Hej alle vores kære kunder. Vi har pt. Lukket både restauranten og take away, da vi har gang i et renoveringsprojekt. Vores søde renoveringsmænd, har dog lidt svært ved at give et estimat på hvor lang tid det tager, men vi holder jer selvfølgelig opdateret hen ad vejen

+45 75 613 700

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Fødselsdag

Tilmeld dig vores nyhedsmail og "spis gratis" på din fødselsdag.

Som modtager af vores nyhedsmail, kan du på din fødselsdag spise hos os i restauranten og få 10 stk. gratis sushi (værdi kr. 165,-). Ønsker du i stedet at nyde vores "grønne" sushi ad libitum menu fratrækker vi 100 kr. fra prisen. Har du fødselsdag på en lukkedag, spiser du gratis den førstkommende åbningsdag.

Vil du hellere spise hjemme i dedt bedste selskab kan du på din fødselsdag lægger vi ugens rulle i din take away boks såfremt du køber sushi for minimun 350,-

VIGTIGT VIGTIGT  - medbring printet at mailen ,på den skal du kvittere og vi skal gemme den i vores bogholderi

 

Vi anbefaler at bestille bord til selve dagen, på tlf. +45 75 613 700 eller mail bsushi@bsushi.dk

På gensyn - vi glæder os til at gøre din dag til noget specielt!

OBS: Det er vigtigt, at du medbringer et udskrevet print af den mail du modtager 5 dage før fødselsdag, samt dokumentation f.eks. sygesikringsbevis, således at vi kan kontrollere, at du har fødselsdag.

Det er ikke nok med en kopi på mobilen, da vi skal bruge en fysisk kopi. Tilmelder du dig på din fødsesldag, skal du i stedet medbringe et print af tilmeldingsmailen du modtager kort efter.

bubble