Hej alle vores kære kunder. Vi har pt. Lukket både restauranten og take away, da vi har gang i et renoveringsprojekt. Vores søde renoveringsmænd, har dog lidt svært ved at give et estimat på hvor lang tid det tager, men vi holder jer selvfølgelig opdateret hen ad vejen

+45 75 613 700

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Allergi

Vi er meget bevidste om, at mange i dag lider af allergi overfor såvel laktose, gluten, skaldyr og ikke mindst nødder.

På vores menukort har vi mærket vore sushi som indeholder GLUTEN med et stort G. Ligesom vi også kan imødekomme ønske om glutenfri soya.

Skaldyrsallergi: Vi laver rigtig meget sushi uden skaldyr, så sig blot til tjeneren at du ønsker dette.  

Laktoseallergi: En del af vores sushi indeholder flødeost hvilket fremgår tydeligt af menukortet. Du er naturligvis velkommen til at få lavet rullen uden flødeost.

Nøddealergi: Vi har nødder i nogle af vores ruller, hvilket fremgår tydeligt på menukortet.

Nogle af vores gæster kan ikke tåle avocado, Derfor laver vi glædeligt vores sushi uden avocado, giv blot tjeneren besked herom.

Vegetar: Vi har dagligt gæster som er vegetarer, og laver gerne hele ruller med vegetar sushi. Disse ruller er mærket med stort V på menukortet, ligesom vi også laver vegetar nigiri.

Nogle vegetarer spiser ost, andre ikke - oplys os venligst om dit ønske.

Bacon: Vi har en del musliner blandt vores publikum, så selvfølgelig kan vi lave vores sushi uden bacon. Det skal dog tilføjes at vi af og til har kalkunbacon som erstatning - spørg din tjener om dette.

Graviditet og rå fisk

Gravide og ammende kan spise sushi med største velbehag. Fødevarestyrelsen pålægger både forhandleren og sushirestauranter at dybfryse fisken før brug. Den rå fisk fryses ned til -20 C i 24 timer, dette sikrer at eventuelle parasitter i fiskekødet dræbes.

Er du i lykkelige omstændigheder, skal du for alt i verden ikke undgå at spise sushi engang i mellem, hvori der indgår tun. Sig til os såfremt du kun ønsker et begrænset antal sushi med tun.

bubble